Om det är något jag älskar så är det soppor! Jag vet inte varför men jag tycker det är så otroligt gott med soppa, inte alla soppor såklart och helst ska dom vara helt släta och jag ska alltid ha en ostmacka till, annars går det inte. Jag har också märkt att jag av någon konstig anledning gillar nästan bara vegetariska soppor, alltså inga soppor med kött eller fisk i! (tror att det beror på att det känns konstigt att mixa sönder kött och sånt)
 
Här är några av mina favoritrecept på soppor:
 
 
 
 
 
Hallå alla glada!
Jag måste försöka bli lite mer aktiv här inne känner jag :) Nu till en skönhetsuppdatering, jag har äntligen klippt bort allt slitet på mitt hår! Underbara Jasmine på Klang&co fixade till mitt hår och klippte topparna, jag är supernöjd!
 
En liten före och efter bild:
 
I förrgår så åkte jag och Fredric på en tur ner till Malmö för att byta bil. Vi åkte ca klockan 9:20 på Tisdagsmorgonen och kom tillbaka igår kväll runt 21. Vi bodde på First Hotel i Malmö och det var väldigt roligt för mig att få göra det eftersom att jag inte rest så mycket. På kvällen gick vi ut och käkade på O'learys och efter maten spelade vi bowling tillsammans, en jättetrevlig kväll!
 
Igår satt vi i bilen i stort sett hela dagen. Först hämtade vi nya bilen och sedan åkte vi förbi en kompis i Eslöv innan vi fortsatte mot Stockholm. I skrivande stund sitter jag på skolan och har sovit alldeles för lite haha.
 
Jag beställde en drink i baren och sa "överraska mig!". Bartendern kom med den här godingen! Det jag kunde urskilja var att det va jordgubbar i den och kanske eventuellt likör av något slag. Supergod och uppfriskande!