Nu fortsätter vi!
 
Idag ska jag prata om basen. Huden i ansiktet utsätt för påfrestningar hela tiden och behöver såklart vårdas och återfuktas. Så nu tänkte jag berätta för er vilka hudkrämer jag använder!
 
Vi börjar med..
Youth code luminizer day cream från L'oréal Paris!
 
Detta är en dagkräm som verkar för att huden ska få en fin lyster och en jämn hudton över hela ansiktet. Jag tycker att den gör precis det den ska göra! Huden blir otroligt fin och får en jämnare färg. Dock så får jag lättare finnar av denna kräm.
 
Finns att köpa här

Extra Emollient night cream från Mary Kay
 
Detta är en extremt fuktgivande nattkräm som ger fukt åt de mest sandtorra områden på din hud, inte bara i ansiktet. Jag använder denna endast i små mängder på de ställen som verkligen behöver fukt. Man bör inte lägga den där den inte behövs, utan bara på torra områden. Funkar superbra!
 
Finns att köpa här

Timewise age-fighting moisturizer från Mary Kay
 
Denna använder jag dagligen och är en helt vanlig dagkräm med fokus på att trolla bort dom där ålderstecknen man kan få som till exempel rynkor. Jag som bara är 20 år gammal behöver egentligen inte en sån här tänker ni men jag har lätt för att få rynkor i pannan och lite för slapp hud runt kinderna och denna hjälper min hud att dras åt och bli slätare! Jag älskar denna kräm och den är väl värd att köpas!
 
Finns att köpa här

Timewise firming eye cream från Mary Kay
 
Sist men definitivt inte minst, den bästa ögonkrämen jag någonsin ägt! Den gör precis det den ska, den stramar åt huden runt ögonen, får den att se mindre nyvaken ut och ger dessutom en fukt och balans som räcker hela dagen lång. Med denna på ögonlocken behöver jag inte ens en primer till mina ögonskuggor, dom sitter som en smäck!
 
Finns att köpa här
 

Kommentera

Publiceras ej